Tragedie în Suceava. Două surori s-au înecat într-un râu

O tragedie a avut loc în judeţul Suceava. Două surori, de 13 şi 15 ani, s-au înecat în râul Moldova. Trupurile celor două fete au fost găsite fara viata de salvatori.

12 iul. 2018, 11:01
Tragedie în Suceava. Două surori s-au înecat într-un râu

Incidentul a avut loc în localitatea Capu Codrului, din judeţul Suceava, unde trei adolescente au mers să se scalde în râul Moldova. Două dintre acestea erau surori, de 13 şi 16 ani, iar cea mică a dispărut la un moment dat sub apă, fiind trasă de curenţi.

Sora mai mare a sărit să o caute, însă şi aceasta a dispărut în râu, astfel că prietena lor, martoră la incident, a sunat la 112 pentru a solicita sprijin.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, a declarat pentru News.ro că echipajele trimise au ajuns la 15 minute de la apel, însă căutările au mai durat aproximativ 30 de minute.

„În locul în care au fost găsite trupurile, apa avea o adâncime de aproximativ patru metri. Echipajele medicale ale SMURD şi Serviciului de Ambulanţă Judeţean au aplicat manevrele de resucitare, dar nu au dat rezultate, fiind declarat decesul în cazurile ambelor victime”, a declarat sursa citată.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.