TRAGEDIE în Vaslui. Un bebeluş de trei luni şi mama sa de 16 ani, răniţi într-un accident

Un accident grav s-a produs, marţi, în Vaslui. Un bebeluş de trei luni a fost rănită grav, alături de mama sa de 16 ani, în urma unui accident provocat de un şofer băut, cu o alcoolemie de 0,66 la mie.

10 aug. 2016, 18:50
TRAGEDIE în Vaslui. Un bebeluş de trei luni şi mama sa de 16 ani, răniţi într-un accident

Marţi seara, pe raza comunei Pochidia, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a trei persoane. Un tânăr de 25 de ani conducea un autoturism pe drumul sătesc din localitate. În maşină se mai aflau o tânără de 16 ani şi fetiţa sa de doar 3 luni, scrie ziaruldevaslui.ro.

La un moment dat, din cauza neatenţiei, dar şi a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, cele trei persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la Spitalul municipal de Urgenţă „Elena Beldiman” Bârlad. Tânărul şi fata au suferit policontuzii, iar fetiţa fractura de femur si fractura humerus, fiind transportată la o unitate medicala din Iaşi.

Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană având o alcoolemie peste limita legală.

Citeşte şi Accident grav pe DN1, în Sibiu. Patru maşini au intrat în coliziune, un bărbat a murit