TRAGEDIE în Vrancea. Un copil de un an şi opt luni, mort după ce a fost călcat de o maşină

Poliţiştii din Vrancea au descoperit cauza morţii copilului de un an şi opt luni din Adjud, despre care nimeni nu ştia cum a fost rănit. În urma anchetei, s-a stabilit că minorul a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat din Bacău, cercetat acum pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

14 iul. 2017, 16:01
TRAGEDIE în Vrancea. Un copil de un an şi opt luni, mort după ce a fost călcat de o maşină

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un bărbat de 37 ani, din comuna Valea Seacă, judeţul Bacău, care este bănuit că la data de 10 iulie, în jurul orei 20.30, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ştefan cel Mare, din municipiul Adjud, ar fi acroşat un minor de un an şi opt luni, potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea.

Conform IPJ Vrancea, şoferul a fost audiat dar nu a fost reţinut până acum.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Marţi, poliţiştii au deschis o anchetă după ce un copil de un an şi opt luni a ajuns în stare gravă la spital şi a murti la scurt timp, fără ca cineva să ştie cum a fost rănit.

Băieţelul a fost găsit la pământ, în faţa casei din oraşul Adjud, de către mama sa. Femeia îl lăsase să se joace cu fraţii mai mari, de 3 şi 5 ani, şi a intrat în curte. Când a fost chemată şi l-a văzut pe cel mic întins pe jos, s-a urcat rapid într-o maşină şi a plecat la spital.

„Traumatism cranian prin târâre şi multiple escoriaţii la nivelul feţei şi la un picior”, este diagnosticul pe care l-au pus medicii.

Citeşte şi Un copil de un an şi opt luni a murit după ce a ajuns la spital cu răni grave. Poliţiştii au deschis o anchetă