Tragedie la Buzău. O angajată a primăriei a murit după ce a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia

O angajată a Primăriei Buzău, şef Serviciu Control inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice din Direcţia Economică, a murit, miercuri, după ce a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia. Anchetatorii urmează să stabilească dacă femeia, care lucra de 17 ani la Primăria Buzău, s-a sinucis sau a fost un accident.

07 sept. 2016, 12:03
Tragedie la Buzău. O angajată a primăriei a murit după ce a căzut de la etajul trei al blocului în care locuia

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Buzău au declarat că femeia a căzut de la etajul al treilea al blocului în care locuia, însă nu de la balconul apartamentului său, ci din zona în care locatarii aruncă gunoiul la ghenă, scrie news.ro.

Poliţia a fost sesizată de către soţul femeii.

Vasilica Mihail lucra de 17 ani la Primăria Buzău, ea fiind şef Serviciu Control inspecţie şi facilităţi fiscale persoane fizice la Direcţia Economică, iar miercuri era prima sa zi de concediu.

Înainte de a intra în concediu, femeia îi ţinuse locul directorului adjunct al Direcţiei Economice, aflat la rândul său în concediu.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă angajata Primăriei Buzău s-a sinucis sau a căzut în gol după ce i s-a făcut rău.

Citeşte şi Accident grav în Buzău. Un TIR a spulberat totul în calea sa. Două persoane au fost rănite grav VIDEO