Tragedie pe şosea. Un mort şi trei răniţi într-un accident, s-a intervenit cu elicopterul VIDEO

Un accident cumplit a avut loc duminică, în apropierea Capitalei: un om a murit, iar alţi trei au fost grav răniţi, după ce o maşină a intrat pe contrasens si s-a izbit de cea care venea din sens opus. Elicopterul SMURD a intervenit pentru evacuarea răniţilor.

01 feb. 2015, 13:55
Tragedie pe şosea. Un mort şi trei răniţi într-un accident, s-a intervenit cu elicopterul VIDEO

Accidentul s-a produs duminică după-amiază, pe drumul naţional ce leagă oraşele Bucureşti şi Giurgiu. Au fost implicate două maşini, iar în urma coliziunii ambele au fost distruse aproape în totalitate.

Patru persoane erau în cele două autoturisme, într-unul din ele aflându-se însă doar şoferul. Potrivit România TV, în cealaltă maşină se aflau doi adulţi şi un copil. În urma acestui accident o persoană a decedat, dar şi celelalte trei au fost afectate, unul dintre răniţi aflându-se într-o stare foarte gravă.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje SMURD, iar un elicopter a preluat una dintre victime pentru a o transporta la un spital din Capitală.

Martorii accidentului spun că unul dintre conducătorii auto a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un vehicul care circula regulamentar.