Tragedie rutieră pe DN 2, lângă Urziceni. Trei morţi şi patru răniţi. Imagini înfiorătoare VIDEO

Un accident foarte grav a avut loc sâmbătă dimineaţă, pe DN2 Urziceni-Buzău, la ieşirea din localitatea Urziceni. Două persoane, soţ şi soţie, au murit pe loc. O altă persoană a murit în drum spre spital, în timp ce altele patru au fost rănite şi sunt internate

15 aug. 2015, 07:10
Tragedie rutieră pe DN 2, lângă Urziceni. Trei morţi şi patru răniţi. Imagini înfiorătoare VIDEO

Un accident rutier deosebit de grav, în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs sâmbătă dimineaţă, pe DN2 Urziceni – Buzău, la ieşirea din Urziceni. Trei persoane şi-au pierdut viaţa şi altele patru au fost rănite. Unul dintre morţi, şoferul unui autoturism Opel, a fost decapitat în urma impactului. Accidentul a avut loc în jurul orei 8.30.

Citeşte şi Accident grav, cu o ambulanţă, la Buzău. O fetiţă de 6 ani şi mama sa au fost lovite pe trotuar VIDEO

În accident au fost implicate trei autoturisme: un autoturism Wolkswagen, urmat de un autoturism Opel, care circulau spre Buzău, şi un microbuz Opel cu număr de Ucraina, care venea din sens opus. Într-o curbă, autoturismul Wolkswagen s-a izbit frontal de microbuz, iar în urma impactului, motorul microbuzul a zburat şi a lovit partea de sus a autoturismului Opel şi capul şoferului.

În urma coliziunii, şoferul maşinii Opel a fost decapitat, iar soţia sa, care se afla în dreapta, a murit şi ea pe loc. Un alt om a murit în drum spre spital. Totodată, patru persoane au fost rănite.