Traian Băsescu: Am organizat la Bălţi o dezbatere privind Unirea Republicii Moldova cu România, iar entuziasmul a fost extraordinar

Traian Băsescu a organizat la Bălţi, în Republica Moldova, o dezbatere legată de Unirea Republicii Moldova cu România şi a postat poze pe Facebook, comentând că entuziasmul celor din sală a fost "extraordinar".

09 dec. 2017, 08:26

„Împreună cu Anatol Șalaru şi Constantin Codreanu am fost în Republica Moldova, la Bălţi, cel mai mare oraş după Chişinău. În acest oraş, din 1990 şi până acum, alegerile au fost câştigate numai de partide pro-ruse. 

Dezbaterea pe care am organizat-o a fost legată de Unirea Republicii Moldova cu România. Trebuie să recunosc, entuziasmul celor aflaţi în sală, legat de Unire, a fost extraordinar”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

În urmă cu două zile, preşedintele moldovean Igor Dodon a anunţat că există solicitări ca Traian Băsescu să fie declarat persona non grata, pe motiv că prin acţiunile sale atentează la suveranitatea naţională a Republicii Moldova

Citeşte şi: Preşedintele Republicii Moldova: Există solicitări de declarare persona non grata a lui Traian Băsescu