Traian Băsescu, decizii bizare: Preşedintele a AMÂNAT un al doilea interviu

Traian Băsescu este zgârcit în apariţii publice pe final de mandat. Aproape de două săptămâni, Băsescu nu a mai ieşit cu declaraţii de presă şi, mai mult, a decis să amâne interviurile pentru luna ianuarie a anului viitor.

15 dec. 2014, 10:37
Traian Băsescu, decizii bizare: Preşedintele a AMÂNAT un al doilea interviu

Potrivit România TV, Traian Băsescu a amânat un interviu pentru un post de televiziune, reprogramându-l pentru luna ianuarie. 

Este a doua oară în ultima săptămână când şeful statului face acest lucru. Primul interviu amânat a fost cel acordat pentru „Evenimentul Zilei”

„Am luat această decizie ţinând cont de situaţia complicată la nivel instituţional şi de dinamica evenimentelor de pe scena politică internă din acest sfârşit de an”, spunea președintele.

„Nu știu ce vrea, dar știu un singur lucru: este de-a dreptul suspect faptul că domnul Traian Băsescu, care mai are o săptămână de stat la Cotroceni, nu vrea să iasă public, în calitatea sa încă de președinte, să-și facă un bilanț al activității sale. O să spuneți că o să aibă timp zece ani de acum încolo să-și tot facă bilanțul. Nu e același lucru, sigur că o să aibă timp, sigur că se va discuta mult, dar este încă președintele României pentru câteva sute de ore”, a comentat analistul politic Bogdan Chirieac, la România TV.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, decizie fără precedent: A cerut AMÂNAREA publicării unui interviu. Vezi motivele preşedintelui