Traian Băsescu, despre implicarea sa în viaţa politică: „Fără mine, ţara se va duce la fund”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a declarat pentru România TV că nu se retrage din politică, deoarece consideră că fără el "ţara se va duce la fund.

09 mart. 2015, 09:32
Traian Băsescu, despre implicarea sa în viaţa politică: „Fără mine, ţara se va duce la fund”

Traian Băsescua fost solicitat, de către jurnaliştii de la România TV, să răspundă la câteva întrebări legate de viitorul politic al domniei sale. Întrebat de ce se mai implică în viaţa politică, Traian Băsescu a susţinut că, fără el, „România se va duce la fund”.

Până la urmă pot sta şi foarte liniştit. Voi vedea„, a mai spus fostul preşedinte.

Traian Băsescu a mers, duminică, de 8 Martie, la PMP, unde le-a vorbit femeilor care s-au strâns la sediul partidului, despre viaţa de bunic, dar şi despre obiectivele formaţiunii în perspectiva alegerilor din 2016.

La apariţia fostului preşedinte, acestea au început să-i scandeze numele. Fostul preşedinte le-a urat „La mulţi ani”, în timp ce acestea se înghesuiau să-l pupe sau să-şi facă fotografii cu fostul lider de la Cotroceni.

„Domnul preşedinte, de 10 ani aştept să vă pup şi eu acuma”, i-a spus una dintre femei. „Nu era mai bine mai devreme, doamnă?”, i-a răspuns răzând Băsescu. „Acum marea miză este să nu mă mai bag in politică„, a mai spus Băsescu, replica PMP-istelor venind prompt: „Acum e nevoie”. „Şi eu zic la fel”, le-a completat fostul preşedinte.

CITEŞTE ŞI: Traian Băsescu, despre creşterea nepoţilor: „Seara parcă ai ieşit din mină”