Traian Băsescu, ironic cu planurile Opoziţiei: „Poate se întâmplă în noaptea de Revelion”

Traian Băsescu a declarat, duminică la România Tv, că parte din Opoziție nu dorește cu adevărat o moțiune de cenzură împotriva Guvernului, adăugând ironic că poate aceasta va fi depusă în noapte de Revelion, de Crăciun sau poate chiar anul viitor, la Paște.

25 nov. 2018, 19:16
Traian Băsescu, ironic cu planurile Opoziţiei: „Poate se întâmplă în noaptea de Revelion”

Întrebat, duminică seară la România TV, ce șanse sunt ca moțiunea de cenzură să fie adoptată de Parlament, Traian Băsescu a răspuns: „Părerea mea este că nu se vrea o moțiune de cenzură. Au fost momente de dezbinare între Tăriceanu și Dragnea. Își dădeau lecții unul altuia. Acum, după ce s-au împăcat, mă îndoiesc că se va depune. Mai ales că este acolo o minte luminată, doamna Turcan, care a spus că se va depune. Poate în noaptea de Revelion sau de Crăciun sau la Paște”.

Afirmațiile senatorului PMP vin în contextul în care președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, la Iași, că Opoziția va stabili data la care va depune moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, după 1 decembrie, precizând că PNL încă nu au ajuns la numărul necesar de parlamentari pentru a căderea Cabinetului Dăncilă.

Liderul PNL a adăugat că se bazează pe parlamentari din UDMR, PSD și ALDE pentru a trece moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. La rândul său, preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, săptămâna aceasta, că există şanse ca moţiunea să treacă mai ales că sunt mulţi parlamentari ai PSD nemulţumiţi de Guvern.