Traian Băsescu: Votăm moţiunea, doar nu o să o votăm pe Dăncilă. Ar fi bine să nu ne facem de râs

Fostul preşedinte Traian Băsescu a anunţat, în direct la România TV, că Partidul Mişcarea Populară va vota pentru moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă, fără să fie nevoie ca cineva să negocieze cu formaţiunea sa, dar nu crede că acţiunea va avea succes

27 mai 2018, 18:13
Traian Băsescu: Votăm moţiunea, doar nu o să o votăm pe Dăncilă. Ar fi bine să nu ne facem de râs

PNL a anunţat că va iniţia moţiune de cenzură la adresa Cabinetului Dăncilă, urmând să încerce atragerea de voturi chiar şi din partea aleşilor PSD.

„O votăm şi dacă nu are şansă de reuşită, că doar nu o să votăm cu Dăncilă. Marea problemă e să nu ne facem de râs, să luăm bătaie. Sunt cam 80 de voturi diferenţă în favoarea puterii, mai au minorităţile şi UDMR”, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Fostul preşedinte a vorbi şi despre racolările din ultima perioadă, inclusiv din formaţiunea pe care o conduce- Partidul Mişcarea Populară.

„Toţi trag e partidele mai mici ca să-şi rotunjească numărul de parlamentari, numai că numai fraierii pleacă, după mine. Cei care pleacă la PSD nu sunt puşi pe locuri eligibile la viitoarele alegeri. Cei care se uită către partidul lui Ponta, personal nu cred că va intra în Parlament. Uitaţi-vă cum şi-a pus emblema cu partenerul lui, marele Bănicioiu care ne spunea la toate televiziunile că avem mijloace să îi salvăm, în loc să declanşeze mecanismul european. Acesta e penal împreună cu premierul. A sacrifica oameni minţind public că ai mjloace să salvezi vieţile acelor nenorociţi este o crimă. Cu acesta vrea să defileze Ponta?”,a mai spus Băsescu.