TRANSRARĂUL, noul drum care rivalizează cu Transfăgărăşanul şi Transalpina, filmat de la înălţime VIDEO

Transrarăul, sau Drumul Judeţean 175B, este cel mai nou drum montan românesc asfaltat şi, după cum spun cei care au reuşit să ajungă deja acolo, rivalizează cu Transfăgărăşanul şi Transalpina. Dacă nu ai avut încă ocazia să vezi cum arată şoseaua de munte care şerpuieşte către rezervaţia naturală Pietrele Doamnei din judeţul Suceava, ţi-am pregătit o filmare aeriană ca să te convingem că merită să dai o fugă până în Nordul României.

13 oct. 2014, 08:18
TRANSRARĂUL, noul drum care rivalizează cu Transfăgărăşanul şi Transalpina, filmat de la înălţime VIDEO

Dacă ai vrut vreodată să mergi cu maşina către rezervaţia naturală Pietrele Doamnei din judeţul Suceava, probabil ai realizat că era mai bine dacă îţi lăsai maşina la poalele muntelui, în Câmpulung Moldovenesc. Dar lucrurile nu mai stau aşa acum, fiindcă Drumul Judeţean 175B, care face legătura între Pojorâta şi cabana Rarău, a fost reabilitat şi redeschis cu fast în urmă cu câteva săptămâni. Denumit Transrarăul sau Drumul Comorilor, acesta şerpuieşte prin pădurile Bucovinei şi, spun unii, poate rivaliza cu Transfăgărăşanul şi Transalpina, cele două şosele montane celebre din România.

Un nou DRUM de mare altitudine îşi face loc pe harta României FOTO

Dacă nu ai avut ocazia să circuli pe sectorul de drum proaspăt reabilitat, cei de la Suceava News Online l-au filmat din aer, iar videoclipul poate fi văzut mai jos:

Citeşte şi O şosea din Prahova, concurenţă pentru Transfăgărăşan