Trucuri simple care îţi vor îmbunătăți viața sexuală

Dacă vrei să îți surprinzi partenerul în pat, uită de metodele clasice și încearcă mici trucuri care îl vor aprinde complet pe cel de lângă tine.

18 aug. 2017, 09:30
Trucuri simple care îţi vor îmbunătăți viața sexuală

Nu evita preludiul

În orice partidă de sex, preludiul este extrem de important întrucât vă ajută să vă relaxați și să intrați în atmosferă. Ultimele studii arată că atât femeile, cât și bărbații pot atinge mult mai ușor orgasmul dacă li se aprinde dorința progresiv, încă din timpul preludiului. Un masaj, îmbrățișări tandre sau o baie romantică cu spumă sunt ideale în astfel de situații.

Poartă șosete

Poate ți se pare ciudat, dar un studio al cercetătorilor din Suedia arată că femeile care au picioarele reci ajung mult mai greu să simtă plăcerea, față de cele care își creează un confort în plus. Iată un motiv bun de a-ți întreba partenerul dacă vrea un masaj relaxant la picioare, care să îl încălzească înainte de sex.

Programează partidele de sex

Se spune că sexul nu se stabilește dinainte, ci are loc ori de câte ori simți nevoia. Totuși, nu ar strica să îți treci câteva date în calendar deoarece e posibil ca unul dintre voi să își dorească mai des iar celălalt mai rar. De aceea, trebuie să vă găsiți un echilibru și să încercați să nu ajungeți la extreme.

Spune ce anume te incită

Dorințele sexuale nu trebuie să fie un subiect tabu în relația de cuplu. Chiar dacă poate ți se pare jenant sau nu te simți confortabil atunci când vorbești despre asta, partenerul tău trebuie să știe ce anume îți dorești de la el. Treci peste momentele stânjenitoare și fii deschisă cu jumătatea ta. S-ar putea să observi îmbunătățiri majore.

Mai puțin stres

Bărbații cred că stresul se alungă cu ajutorul sexului. Totuși, e mai bine să încerci să nu fii deloc stresată în timpul unei partide deoarece nu vei reuși să simți plăcerea la intensitate maximă. Nu uita de paharul de vin, ideal pentru un început pasional.

Ai grijă la dietă

Expresia „ești ceea ce mănânci” este cât se poate de adevărată. Dacă îți plac alimentele procesate, pline de grăsimi sau zahăr, organismul tău va avea tendința de îngrășare, ceea ce duce la scăderea apetitului sexual. Astfel, din pricina kilogramelor supărătoare, s-ar putea să nu mai simți nevoia de a petrece timp în pat cu partenerul, lucru care ar putea afecta funcțiile reproductive.

Mănâncă mere

Un nou studiu arată că merele cresc apetitul sexual, în special în cazul femeilor tinere. Consumate în cantități moderate, fructele toamnei îți cresc pofta, dar și satisfacțiile cu peste 20 de procente.

Renunță la fumat

Respirația unui fumător înrăit poate fi extrem de neplăcută în timpul actului sexual și poate scădea libidoul. Mai mult decât atât, specialiștii susțin că fumatul poate afecta vaginul prin vasoconstricție, ceea ce duce la diminuarea cantității de lubrifiant natural pe care îl produce vaginul.

Poartă tocuri

Nu numai lenjeria intimă provocatoare îl poate atrage pe bărbat, dar și o pereche îndrăzneață de pantofi cu toc. Pantofii le ajută pe femei să stăpânească mai bine arta seducției, iar din punct de vedere fizic, aceștia mențin musculatura fermă.

Alimente care îţi îmbunătăţesc viaţa sexuală