Tudor Chirilă, mesaj fabulos după ce concurenta lui Smiley a câştigat Vocea României 2017

Ana Munteanu, din echipa Smiley, a câştigat, vineri, Vocea României 2017 şi a pus mâna pe marele premiu de 100.000 de euro.

16 dec. 2017, 14:29
Tudor Chirilă, mesaj fabulos după ce concurenta lui Smiley a câştigat Vocea României 2017

Tudor Chirilă, câştigătorul precedentelor trei sezoane, a ajuns în finală cu Meriam Jane, care a terminat a doua. Chiar dacă în emisiune au fost rivali, Tudor Chirilă și Smiley și-au strâns mâna la sfârșit și s-au fotografiat împreună. Mai mult, liderul trupei Vama a ținut să-i felicite, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, atât pe rivalul său, dar și pe finaliste și pe toți concurenții din echipa lui.

CÂŞTIGĂTOR VOCEA ROMÂNIEI 2017. Cine este Ana Munteanu, tânăra din Moldova care a câştigat marele premiu la numai 16 ani VIDEO

„Vezi, vecine, ce se întampla când te muți lângă mine? Ti-am zis că se ia. Bravo, Smiley! Felicitari, Ana, ai fost minunată! Jane, ai fost senzatională! Îți mulțumesc pentru zilele astea superbe și pentru tot ce am învățat de la tine! Mulțumesc publicului nostru care a gândit liber! Și mai vreau sa le multumesc tuturor concurenților mei pentru un sezon bestial de #vocearomaniei. Big thanks, Ștefan, Laurențiu, Maria, Lidia, Daria, Răzvan, Amedeo, Teodora, Ioana, Oana, Bianca, Axenia, Raluca, Stelian”, a scris Tudor Chirilă.