Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, filmat cum trece peste linia continuă în Piaţa Victoriei VIDEO

Tudorel Toader, ministrul Justiţiei, a fost filmat de câţiva protestatari din faţa Guvernului trecând cu maşina peste liniile continue de marcaţie din Piaţa Victoriei.

RomaniaTV.net
02 mart. 2017, 10:15

Tudorel Toader se afla la volanul unui Volkswagen Touareg şi ieşea din curtea guvernului, precedat de un antemergător. Ministrul şi maşina din faţa sau aşteptat să se oprească fluxul de maşini la semafor, apoi au traversat Piaţa Victoriei de-a dreptul, fără să urmeze liniile de marcaţie. Tudorel Toader a trecut peste linia continuă şi peste spaţiul din centrul pieţei, unde se strâng protestatarii, şi s-a oprit direct la primul semafor, unde a aşteptat să se facă verde pentru a-şi continua drumul.

Filmarea a fost realizată de un grup de protestatari din piaţă şi postată pe Facebook, cu un scurt text:

„Noi ne intrebam cum face domnul Tudorel Toader justitie daca el este primul care nu respecta legile. 

Linie continua domnule ministru, noi am fost amendati cu 1.700 lei pentru incalcari repetate ale liniei continue.

Dumneavoastra cu cat ati fost penalizat?”, au comentat cei care postat video pe pagina Facebook Evoluție În Instituție.

Tudorel Toader a oprit la semafor şi cei care au filmat au mers după el şi i-au cerut socoteală. Ministrul a coborât geamul, dar nu a spus nimic, după care a plecat pe culoarea verde a semaforului.

Ministrul se afla la volanul unui VW Touareg cu numărul de înmatriculare IS-05-JUS. Potrivit declaraţiei sale de avere, Tudorel Toader nu deţine niciun autoturism. El a avut în trecut mai multe modele de Volkswagen, însă le-a vândut pe rând. Niciunul din cele trecute în declaraţiile de avere nu este model Touareg.