Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu şi Aurelian Bădulescu – noii viceprimari ai Capitalei

Tudor Ionescu, cunoscut ca Tudy al Oanei Zăvoranu, a fost votat ca viceprimar al Capitalei. Acesta a fost propulsat în această funcţie de preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

07 iul. 2016, 10:30
Tudy, fostul amant al Oanei Zăvoranu şi Aurelian Bădulescu – noii viceprimari ai Capitalei

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) și Tudor-Tim Ionescu (ALDE) au fost aleși în funcțiile de viceprimari ai Capitalei, în urma votului exprimat în ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București.

Aurelian Bădulescu a întrunit 28 de voturi „pentru” și 19 „împotrivă”, Tudor-Tim Ionescu — 28 de voturi „pentru” și 19 „împotrivă”, Cătălin Deaconescu (PNL) — 9 voturi „pentru” și 38 „împotrivă”, iar Lucian Iliescu (PMP) — 9 „pentru” și 38 „împotrivă”.

Tudor Ionescu, alias Tudy va fi mâna dreaptă a Gabrielei Firea la Bucureşti. Fostul amant al Oanei Zăvoranu a fost votat viceprimar al Capitalei.

Tudor Ionescu este cunoscut drept amantul Oanei Zăvoranu și a devenit celebru dupa scandalul cu tentă sexuală din triunghiul Tudy-Zăvoranu-Pepe.

Acesta a devenit celebru după ce a fost implicat într-un scandal sexual alături de Oana Zăvoranu, pe când aceasta era căsătorită cu latino-lover-ul Pepe. Între Tudy şi Oana a avut loc o „iubire virtuală”. Acesta i-a trimis Zăvorancei mai multe filmuleţe şi poze xxx.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Vom susţine la şedinţa CGMB un viceprimar al Alianţei PSD – UNPR şi unul ALDE

Mâine, la ora 12,00, începe ședința de Consiliu General. În această seară voi avea întâlnire cu grupurile politice și fiecare va avea o propunere pentru poziția de viceprimar. La acest moment nu știu care sunt aceste propuneri. Diseară analizăm și grupul PSD+UNPR va face o propunere. Pot să spun doar coloratura politică și ceea ce vom susține noi — un viceprimar al Alianței PSD+UNPR și un viceprimar ALDE. Acestea vor fi voturile noastre. Bineînțeles sunt convinsă că și ceilalți consilieri generali vor avea propriile propuneri, să vedem cine va ieși la vot„, declara Gabriela Firea, la sediul central al PSD.