Tupeu fără margini al unor tâlhari din Vaslui. Cum îi sfidează pe poliţişti

Trei tâlhari dintr-un sat din Vaslui, aflaţi sub control judiciar,  au bătut crunt un bărbat căruia i-au furat 500 de lire şi 1000 de lei. Tupeul lor e fără limite: şi-au făcut o pagină pe facebook prin care ironizează poliţişti.

21 aug. 2017, 10:10
Tupeu fără margini al unor tâlhari din Vaslui. Cum îi sfidează pe poliţişti

Cei trei indivizi dintr-un sat din Vaslui se află sub control judiciar pentru că au furat trei vaci, după care au făcut scandal în sat şi au bătut localnicii.

Bărbatii nu s-au potolit, iar recent au bătut un bărbat de 40 de ani care tocmai se întorsese din Anglia. Mai mult, după ce l-au bătut cu sălbăticie i-au furat şi 500 de lire şi 1000 de lei. Bărbatul a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad.

Tupeul indivizilor nu are limite. Aceştia au postat pe Facebook o fotografie de la terasă cu mesajul: ” Tocmai am furat trei vaci, stam la tersa. Dragi săteni, voi creşteţi animalele că noi avem grija sa le furam. Poliţia nu ne face nimic”.

Poliţiştii ridică din umeri şi spun că infractorii sunt de negasit.

Citeşte şi Moment „amuzant” la ieşirea din puşcarie a lui Cristian Boureanu. Ce mesaj i-a transmis Laurei Dinca un barbat proaspăt eliberat