TURNEUL CAMPIOANELOR. Madison Keys a învins-o pe Cibulkova în două seturi. Condiţia ca Simona Halep să se califice în semifinale

În cel de-al doilea meci al Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, americanca Madison Keys a câştigat cu 6-1, 6-4 în faţa jucătoarei slovace Dominika Cibulkova.

25 oct. 2016, 14:47
TURNEUL CAMPIOANELOR. Madison Keys a învins-o pe Cibulkova în două seturi. Condiţia ca Simona Halep să se califice în semifinale

Clasament Grupa Roşie:

1. Kerber A. 2 2 0 4:1 2
2. Halep S. 2 1 1 2:2 1
3. Keys M. 2 1 1 2:2 1
4. Cibulkova D. 2 0 2 1:4 0

În ultimele partide ale grupei, joi, Simona Halep o va întâlni pe Dominika Cibulkova, iar Madison Keys va juca împotriva numărului 1 mondial, Angelique Kerber.

În aceste condiţii Simona Halep poate obţine calificarea chiar dacă pierde în trei seturi în faţa Cibulkovei, cu condiţia ca Angelieque Kerber să o învingă în două seturi pe Keys. În schimb, o victorie în două seturi a lui Halep este sinonimă practic cu calificarea, deoarece românca ar face două puncte şi setaveraj 4-2.

Victoria lui Kerber în două sau trei seturi ar duce la calificarea în semifinale a nemţoaicei şi a româncei. La o victorie în trei seturi a lui Keys – tot în condiţiile în care Halep câştigă cu 2-0 – se califică în semifinale tot Help şi Kerber, iar dacă Keys câştigă cu 2-0 în faţa lui Kerber se califică în semifinale ea şi Simona Halep.