COSTA RICA – SERBIA 0-1 în Grupa E de la CM 2018. „Golazo” Kolarov! VIDEO

Serbia a debutat cu dreptul la CM 2018 şi a trecut, duminică, la Samara, de Costa Rica, scor 1-0, după golul fabulos marcat de Kolarov din lovitură liberă. Tot duminică, de la ora 21:00, se joacă celălalt meci din Grupa E, Brazilia - Elveţia.

17 iun. 2018, 13:48
COSTA RICA – SERBIA 0-1 în Grupa E de la CM 2018. „Golazo” Kolarov! VIDEO

Serbia a dominat steril prima repriză, când mai aproape de gol au fost adversarii. Gonzalez a fost scăpat din marcaj în interiorul careului mic, dar a trimis cu capul mult peste poartă. Mijlocașul de zeci de milioane de euro al lui Lazio, Milinkovic-Savic, a încercat o reluare spectaculoasă, din foarfecă, dar a fost oprit de tușier. Nici repriza secundă nu a fost mai spectaculoasă. După o ratare imensă a lui Mitrovic, Kolarov a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

Minutele de prelungire au fost marcate de o dispută între Matic și antrenorul celor din Costa Rica!

COSTA RICA SERBIA 0-1 (0-0)

A marcat: KOLAROV 57 (VIDEO AICI)

COSTA RICA: K. Navas – Gamboa, Acosta, González, Duarte, Calvo – Venegas (60 Bolanos), Guzmán (73 Solera), Borges, Bryan Ruiz- Ureña (66 Campbell). Antrenor: Oscar Ramirez.

SERBIA: Stojkovic – Ivanovic, Tosic, Milenkovic, Kolarov – Milinkovic-Savic, Matic – Milivojevic, Ljajic (70 Kostic), Tadic (83 Rukavina) – Mitrovic (90 Prijovic). Antrenor: Mladen Krstajic.