Ucigaşul din Târgovişte, agresiv şi după crimă. Tânărul i-a scuipat pe jurnalişti VIDEO

Autorul crimei de luni, din apropierea Liceului Economic Ion Ghica din Târgovişte, a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă, dar înainte de a intra în Tribunal el i-a scuipat pe jurnaliştii care îi solicitau lămuriri.

19 feb. 2013, 11:10
Ucigaşul din Târgovişte, agresiv şi după crimă. Tânărul i-a scuipat pe jurnalişti VIDEO

La mai bine de 24 de ore după ce a ucis cu sânge rece un elev în vârstă de 15 ani, criminalul de la Târgovişte şi-a păstrat aceeaşi atitudine agresivă şi marţi, când a fost dus în faţa judecătorilor, cu propunerea de a fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Când a coborât din maşină, deşi era ţinut de doi poliţişti acesta a întors capul spre grupul de jurnalişti prezenţi în faţa tribunalului şi a scuipat în direcţia acestora.  Elevul ucis luni, în Târgovişte, se numeşte Ştefan Alexandru şi învăţa la Liceului Economic Ion Ghica. El a fost înjunghiat în gât, în timp ce se îndrepta spre cursuri, de un alt tânăr, în vârstă de 18 ani.

Despre criminal, tatăl său vitreg afirmă că în ultima vreme începuse să consume droguri, fapt confirmat pentru România TV şi de cunoscuţi ai acestuia.

Colegii şi prietenii celui ucis s-au întâlnit, marţi, pe Platoul Prefecturii Dâmboviţa, pentru a-i aduce un ultim omagiu adolescentului, dar şi pentru a protesta faţă de violenţa din societatea românească.