Udrea, despre geanta primită cadou de la ziarişti: „M-am simţit jignită. Întotdeauna am refuzat să primesc orice” VIDEO

Elena Udrea a ajuns din nou, marţi, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în dosarul Gala Bute. Martorii au povestit că Elena Udrea primea cadouri scumpe de la ambasadori şi chiar de la jurnaliști, potrivit România TV. Fostul ministru a declarat că refuza toate aceste cadouri.

19 iul. 2016, 14:17
Udrea, despre geanta primită cadou de la ziarişti: „M-am simţit jignită. Întotdeauna am refuzat să primesc orice” VIDEO

Din câte îmi amintesc, era vorba despre o echipă de jurnalişti de la un cotidian spaniol, care au venit în România şi care au creat acest incident„, a spus Elena Udrea.

Întrebată de ziarişti de ce nu a vrut să primească geanta făcută cadou de spanioli, fostul ministru a răspuns: „Eu îmi permiteam să am genţi cumpărate de mine sau de soţul meu, nu făcute cadou de nimeni. Tot comportamentul meu ca şi persoană publică, ministru şi om politic, a fost exact ăsta: întotdeauna am refuzat să primesc orice, în afară de flori„.

Elena Udrea a mărturisit că atunci când a deschis pachetul adus de jurnaliştii spanioli şi a văzut geanta, s-a simţit „jignită”. „Atunci când s-a desfăcut atenţia respectivă, care putea fi orice, un album de poze, un album despre ţara respectivă, şi am văzut despre ce a fost vorba, chiar m-am simţit jignită„, a conchis fostul ministru.

Citeşte şi: Elena Udrea, surprinsă de paparazzi pe litoral