Ultima apariţie filmată a Stelei Popescu. A făcut spectacol total într-o emisiune de divertisment, cu o lună înainte de a muri VIDEO

Publicat: Vineri, 02 Februarie 2018 11:45 // Actualizat: Vineri, 02 Februarie 2018 11:45 // Sursa: romaniatv.net

Stela Popescu, magistrală până în ultima clipă. Marea actriţă a apărut la o emisiune de divertisment la o altă televiziune cu doar o lună înainte să ne părăsească şi a făcut un spectacol total.

Stela Popescu a apărut la mijlocul lunii octombrie 2017, la emisiunea "Guess my age" de la Antena 1, unde concurenţii trebuie să ghicească vârsta celui ascuns după un panou, informează România TV. Spre surprinderea tuturor, una dintre participante era chiar marea actriţă. După ce a fost "deconspirată", Stela Popescu a început un veritabil număr de comedie.

Citeşte şi Moartea Stelei Popescu, dosar nerezolvat

La emisiunea filmată cu doar o lună înainte să moară, Stela Popescu le-a dat tuturor sfaturi pentru o viaţă lungă şi sănătoasă. Totul, bineînţeles, cu umorul care a făcut-o celebră...

"Tata a stat în siberia 36 de ani, l-am adus în România şi a mai trăit până la 90 de ani. În primii 36 de ani a mâncat rădăcini de copaci, vrăbii îngheţate şi tot ce mai putea să găsească prin Siberia...deeeeci...ţineţi minte, nu mâncaţi prea mult şi prea gras", a spus marea actriţă. Stela Popescu a murit pe 23 noiembrie 2017, la vârsta de 82 de ani.

Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6975
RON
19 Jan
noapte 0 °
zi 4 °
Ultimele joburi adaugate
24 H