Ultima FIŢĂ de iarnă. Cum arată SANIA care atinge şi 100 de km/oră VIDEO

Noua fiță pentru iubitorii sporturilor de iarnă este sania care poate atinge viteza unei maşini. Pare imposibil, dar modelele de ultimă generaţie sunt făcute să "zboare" chiar şi cu 100 de km/oră, informează România TV.

22 dec. 2014, 14:00
Ultima FIŢĂ de iarnă. Cum arată SANIA care atinge şi 100 de km/oră VIDEO

Atunci când eram mici exista un singur tip de sanie pe care eram nevoiţi să o tragem cu o sfoară. Acum însă au apărut foarte multe modele de sănii. Cea mai ingenioasă inovaţie este însă sania gonflabilă.

Este un model diferit, adus din Elveţia. Cu această sanie poţi să faci coborârile clasice pe pârtie, să te dai peste cap, să sari pe topogane special amenajate. Chiar deţine un record de viteză, de 121 km/oră. Este alegerea perfectă pentru cei plictisiţi de snowboard, ski sau pentru cei care vor să încerce un nou sport. E foarte uşor de manevrat, are un kilogram, un design special pentru a avea un control absolut pe pârtie. Oferă senzaţii de neuitat. Preţurile pleacă de la 1.000 de RON, poate să ajungă şi la peste 2.000 de RON în funcţie de mărime şi designul pentru care a fost gândită„, a declarat, la România TV, specialistul Cătălin Câmpeanu.

Pentru cei care preferă o sanie clasică, preţul acestora poate să pornească de la 15 RON până la aproximativ 600 de RON în funcţie de model si caracteristici.

Citeşte şi Ce model de săniuţă se potriveşte copilaşului tău