EMOŢIONANT: Ultima listă de dorințe a unei fetiţe de şase ani, înainte de a orbi

Molly Bent are doar șase anișori, dar ascunde o poveste de viață impresionantă. Aceasta s-a născut cu o boală gravă, pentru care medicii nu au găsit încă niciun tratament.

RomaniaTV.net
16 apr. 2014, 22:14

Ea suferă de o afecțiune gravă, numită Retinitis Pigmentosa, iar în scurt timp își va pierde complet simțul vederii. Diagnosticată acum un an de zile, boala nu poate fi ținută sub control.

Pentru că boala evoluează destul de rapid, părinții au luat o hotărâre uimitoare, aceea de a o plimba pe fetiță în mai multe locuri din lume, pentru a rămâne cu amintiri frumoase, pe care să nu le uite atunci când va orbi complet.

Eve și Chris Bent au observat că Molly se chinuiește să citescă sau să se uite la televizor, așa că au dus-o la un control.

„Deși fratele meu suferă de această boală și mai mulți unchi, nu am crezut niciodată că Molly o va moșteni, deoarece mereu ni s-a spus că doar băieții pot avea așa ceva”, le-a spus Eve celor de la The Telegraph.

Cei doi părinți se tem ca nu cumva și ceilalți doi copii pe care îi mai au să dobândească această boală.
„Vrem să o ajutăm să își creeze amintiri magice, pe cât putem. Molly are o listă cu lucruri pe care vrea să le vadă. Ea vrea să viziteze Londra, Australia și Egiptul, pentru a vedea piramidele. Știu că nu vom fi capabili să ne permitem jumătate din aceste vizite, dar vom încerca”, a mai spus mama pentru Independent.com, citată de Yahoo Romania.