Ultimele imagini cu MILIONARUL român SPÂNZURAT în AVION VIDEO

Milionarul Costel Comana a fost găsit mort într-un avion care efectua cursa Bogota - Costa Rica. Bărbatul era urmărit internaţional pentru fapte de corupţie, iar partenerul său de afaceri este în arest preventiv. Milionarul era patron al unei firme de transport feroviar şi avea o avere estimată la 30-32 de milioane de euro. MAE a confirmat decesul românului la bordul cursei Bogota-Costa Rica, dar nu a precizat identitatea acestuia.

26 feb. 2015, 21:29
Ultimele imagini cu MILIONARUL român SPÂNZURAT în AVION VIDEO

Au apărut ultimele imagini cu milionarul român Costel Comana, care a ales să-şi pună capăt zilelor într-un avion care zbura din Columbia în Costa Rica. Trupul său fără suflare a fost găsit de echipajul de zbor în baie, cu cinci minute înainte ca aeronava să ajungă la sol. Comana, aflat în topul 300 al celor mai bogaţi români, era vizat într-o anchetă de corupţie, potrivit România TV.

Citeşte şi MILIONARUL ROMÂN Costel Comana, găsit MORT în toaleta unui avion. S-a spânzurat cu şireturile VIDEO

Cu o oră înainte să fie găsit fără suflare în baia avionului, Costel Comana a fost surprins în timp ce se îmbarca de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bogota. Aici, omul de afacri, însoţit de o româncă de 35 de ani, făcea doar escală în drumul său spre Costa Rica. El plecase din Sao Paulo, Brazilia, scrie presa sud-americană.

 

În timpul zborului care a durat aproximativ o oră, ceva rău s-a întâmplat. Comana a devenit agitat, iar apoi a profitat că partenera lui dormea ca să se strecoare în baie. Acolo, s-a spânzurat, iar trupul lui a fost descoperit chiar înainte de aterizare. Femeia care era cu milionarul român avea asupra ei 11.000 de dolari, bani care au fost confiscaţi până se va stabili provenienţa lor.

Citeşte şi Percheziţii DNA la CFR. Directorul Regiotrans, Florin Hădărean, audiat la DNA – UPDATE

Costel Comana avea 53 de ani şi era unul dintre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată la 30-32 de milioane de euro. El a plecat din România în Brazilia înainte ca procurorii să-i verifice afacerile. Comana era vizat de o anchetă de amploare în Romania, după ce a fost acuzat de corupţie în dosarul CFR. Împreună cu partenerul său de la compania Regiotrans, Comana era acuzat că dădea şpagă mai multor oameni din CFR şi din ministerul Transporturilor ca să obţină trasee pentru trenurile private. Procurorii au mai descoperit că patronii firmei au luat subvenţii ilegale de 5 milioane de euro.