Ultimele veşti despre starea lui Schumacher. Situaţia rămâne critică

Situaţia lui Michael Schumacher a fost "stabilă noaptea trecută şi astăzi (miercuri) dimineaţă", a spus Sabine Kehm, ataşata de presă a pilotului de curse, adăugând că acest lucru constituie o veste bună, relatează Agerpres, preluând afirmaţiile acesteia făcute în faţa spitalului din Grenoble.

01 ian. 2014, 12:16
Ultimele veşti despre starea lui Schumacher. Situaţia rămâne critică

Sabine Kehm, ataşatul de presă al lui Michael Schumacher, a declarat că situaţia pilotului a fost stabilă în cursul nopţii de marţi spre miercuri şi în această dimineaţă.

„Dacă nu intervin schimbări” în situaţia fostului pilot rănit într-un accident de schi în Alpii francezi „nu se va organiza conferinţă de presă”, a adăugat ea într-o scurtă declaraţie, refuzând să facă orice comentariu în privinţa stării de sănătate a lui Michael Schumacher: „Numai medicii spitalului sunt autorizaţi să vorbească despre acest lucru”, a mai spus Kehm.

Citeşte şi Un jurnalist deghizat în preot a încercat să intre în camera de spital a lui Schumacher

„Situaţia rămâne critică”, a afirmat ea, precizând că „familia a fost toată noaptea lângă Michael Schumacher”.

S-a deschis o anchetă pentru elucidarea „împrejurărilor şi a cauzelor accidentului de schi”, potrivit Parchetului din Alberville. Fostul pilot s-a accidentat într-o „zonă din afara pistei, unde sunt stâncile se află parţial sau în totalitate sub zăpadă”.

Citeşte şi Michael Schumacher, lovit de un ghinion teribil. Vezi cauza accidentului de schi