Un alt angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a pierdut viaţa

Un alt angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a pierdut viaţa la locul de muncă. În urmă cu câteva zile, un electrician de la aceeaşi companie a murit electrocutat în timp ce efectua o revizie.

11 iul. 2016, 18:36
Un alt angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a pierdut viaţa

Daniel Păuniţa, de 48 ani, din Şimnicu de Sus, era angajat ca operator tratare a apei la Sucursala Electrocentrale Craiova II. Bărbatul a făcut infarct miocardic în timpul pauzei de masă. Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să îl resusciteze, însă nu au mai reuşit să îi salveze viaţa. Conducerea Complexului Energetic Oltenia a anunţat Inspectoratul Teritorial de Muncă Dolj în acest caz, scrie Mediafax.

În timpul pauzei de masă şi-a pierdut cunoştinţa. Un echipaj SMURD s-a prezentat la faţa locului şi a efectuat manevrele de resuscitare. Ulterior s-a declarat decesul ca urmare a producerii unui infart miocardic. Evenimentul a fost comunicat la ITM Dolj pentru a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii acestuia„, a comunicat conducerea Complexului Energetic Oltenia.

Familia bărbatului va primi un ajutor financiar din partea companiei aşa cum prevede Contractul Colectiv de Muncă.

Joi, 7 iulie, un alt angajat al Complexului Energetic Oltenia şi-a pierdut viaţa la locul de muncă. Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, din Mătăsari, judeţul Gorj, era angajat ca electrician la Complexul Energetic Oltenia. Acesta s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări la instalaţia electrică.

Citeşte şi Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, sub control judiciar