Un american orb şi-a construit casa visurilor VIDEO

Deşi nu poate vedea deloc, un bărbat din Texas a construit de la zero casa visurilor sale. După mai bine de un an de trudă, el s-a mutat împreună cu familia sa în locuinţa care este o copie fidelă a casei în care a copilărit.

31 oct. 2014, 09:02
Un american orb şi-a construit casa visurilor VIDEO

Deşi este orb, un bărbat din Texas a construit de la zero casa visurilor sale.

Odiseea lui Michael Graham începe în aprilie anul trecut, când bărbatul, de meserie tâmplar, şi-a depăşit handicapul de dragul unui vis: acela de a construi o casă, în ciuda faptului că este orb. Impresionaţi, localnicii i s-au alăturat ca să-l ajute să-şi îndeplinească misiunea.

Michael s-a implicat trup şi suflet în fiecare activitate, de la tăierea lemnului la înrămarea geamurilor. A construit totul din memorie, încercând să refacă locuinţa în care a crescut.

Un an şi jumătate mai târziu, Michael a terminat casa, care are 4 camere. De curând, s-a și mutat împreună cu soţia şi fiul lui.

„Am avut acest vis de peste 20 de ani. N-am crezut niciodată că va deveni realitate. Să trăiesc în această casă îmi dă un sentiment de împlinire pe care nici nu-l pot descrie”, a declarat Michael Graham.