Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni: „Senzaţia a fost groaznică”

Un avion al companiei Tarom, care trebuia să ajungă la Iaşi, a ratat, joi seara, decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice. Pasagerii au fost invitaţi să coboare din aeronavă, iar aparatul de zbor a fost întors de la capătul pistei şi readus în zona terminalului.

13 oct. 2016, 20:01
Un avion Tarom a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni: „Senzaţia a fost groaznică”

Avionul trebuia să plece spre Iaşi, la ora 20.35, de pe Aeroportul Otopeni. Decolarea a fost amânată cu câteva zeci de minute, după care aeronava s-a îndreptat către pistă. Aparatul de zbor a ratat decolarea, din cauza unor probleme tehnice.

Unul dintre călători, senatorul PNL de Iaşi, Mihaela Popa, a declarat, pentru news.ro, că avionul se pregătea de decolare, a prins viteză pe pistă, însă una dintre roţile aeronavei a intrat în vibraţie.

Senzaţia a fost groaznică. Avionul a început să ruleze pe pistă, a prins viteză, însă una dintre roţi a început să vibreze. Pilotul a frânat, iar aparatul a fost intors în locul de unde a plecat, pentru a fi remediată defecţiunea. Apoi ni s-a comunicat că trebuie să coborâm din avion„, a declarat senatorul Mihaela Popa.

Acesta a mai povestit că pasagerii au revenit în terminal.

Ultima cursă aeriană Tarom Bucureşti-Iaşi, programată pentru joi, a decolat fără probleme de pe Aeroportul Otopeni, la ora 21.40.

Tot joi, o cursă Tarom București – Satu Mare, care a decolat joi, la ora 16:48, de pe Otopeni, s-a întors după aproximativ 20 de minute pe aeroport, din cauza unor defecțiuni tehnice.

CITEŞTE ŞI: Foştii şefi ai TAROM, Christian Heinzmann şi Gabriel Stoe, bonusuri de performanţă pentru pierderi de 10 mil. euro