Un băieţel de trei ani CUCEREŞTE MAPAMONDUL. Vezi dansul care a NĂUCIT pe toată lumea la un concurs de talente

Publicat: Sâmbătă, 05 Aprilie 2014 13:59 // Actualizat: Miercuri, 09 Aprilie 2014 13:16 // Sursa: romaniatv.net

Zhang Junhao, un băieţel de trei ani din provincia Shandong, a făcut senzaţia la "China are talent".

Copilul a intrat pe scenă trăgând după el o boxă mare. Relaxat şi cu zâmbetul pe buze, copilul a răspuns la toate întrebărilor juraţilor. Nu a arătat niciun minut că este intimidat de cei trei, ba chiar le-a cerut să-l ajute cu muzica.

Prestaţia lui a adus hohote de râs şi ropot de aplauze. Mişcările lui au lăsat publicul şi juriul fără cuvinte, mai ales începând cu minutul 4:20. "Dansez pentru că îmi place să dansez. Când dansez, mama râde. Mama spune că râsul înseamnă fericire. Visul meu este să fac oamenii fericiţi pentru că şi eu sunt fericit. Tu eşti fericit?”, a spus copilul.

Vorbele lui au ajuns în sufletele juraţilor care s-au arătat profund impresionaţi. ”Este aşa de amuzant, aşa de dulce! Adorabil!”, a spus unul dintre juraţi.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
China are talent copil 3 ani copil talentat
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
06 apr 10:14
...(Anton Pann)   Fotografia zilei…. De data aceasta va las un link ca sa vizionati un filmulet: un pusti de 3 ani participa la emisiunea China are talent   Ce planuri am pentru saptamana viitoare….sa le iau asa cum vin si sa...
05 apr 14:00
...de trei ani din provincia Shandong, a făcut senzaţia la “China are talent”. Citește mai departe… Citeste Tot Da si tu mai...
1
EUR
4.6669
RON
21 Oct
noapte 11 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H