Un banal aliment rezolvă problema căderii părului. Despre ce este vorba

Este dovedit stiintific faptul ca sucul de usturoi previne caderea parului. Acesta este si motivul pentru care se foloseste tot mai des la prepararea sampoanelor si a tonicelor pentru par. 

06 oct. 2015, 09:53
Un banal aliment rezolvă problema căderii părului. Despre ce este vorba

Pe post de remediu, usturoiul s-a dovedit eficient in tratamentul multor boli, scrie secretele.ro. Stimuleaza circulatia sangelui, actioneaza ca un antiseptic si, pe langa aceste efecte, stimuleaza cresterea parului.

La barbati, chelia debuteaza cu rarirea parului in regiunea frontala si mediana a capului, generand o problema estetica vizibila. Femeile, in schimb, incep sa-si piarda parul mai ales in zona crestetului capului. La femei, problemele nu devin vizibile decat dupa o rarire a parului cu aproximativ 20-30 la suta.

Citeşte şi Antibioticele naturale care nu necesită prescripţie medicală

Cum poti folosi sucul de usturoi pentru a preveni caderea parului?

Piseaza sau rade fin un catel de usturoi. Colecteaza sucul rezultat si aplica-l pe zonele cu probleme sau pe toata pielea capului. Lasa sucul sa actioneze timp de o ora inainte de a te spala pe cap cu sampon.

Singurul inconvenient al usturoiului este mirosul sau puternic. Avand in vedere, insa, eficienta lui, merita sa treci cu vederea acest aspect.

Apeleaza la acest procedeu de 2 ori pe saptamana. Dupa o luna de tratament vei observa aparitia de noi fire de par.