Scandal cu romi în curtea spitalului din Medgidia. Un tânăr şi-a atacat socrul cu cuţitul

Bătaie cu cuţite în curtea spitalului din Medgidia între un bărbat şi ginerele său. Mai mulţi romi însoţeau la spital o tânără care a băut sodă caustică, supărată că soţul ei o înşela şi cheltuia banii la jocurile de noroc.

19 mart. 2013, 21:39
Scandal cu romi în curtea spitalului din Medgidia. Un tânăr şi-a atacat socrul cu cuţitul

Scandalul a izbucnit între socru şi ginere, după ce tatăl fetei l-a certat. După un schimb de replici, ginerele şi-a atacat socrul cu un cuţit. Bărbatul a fost internat de urgenţă şi a fost operat.

„S-a prezentat la Urgenţe un bărbat de 40 de ani cu o plagă înjunghiată. Era stabil hemodinamic, însă medicul a decis că trebuie să intervină şi să îl bage în sala de operaţie”, a spus Dan Pletea, medic la spitalul din Medgidia.

Tânărului i s-a făcut dosar penal. „S-a deshis dosar de urmărire penală pentru portul ilegal al cuţitului. În funcţie de ce va spune medicul legist, se vor dispune cercetările”, a completat Ion Ioniţă de la Poliţia din Medgidia.

Medicii de la Medgidia au decis să o tranfere pe tânără la Spitalul Judeţean Constanta, după ce au constatat că starea acesteia se agravase.