Un bărbat accidentat de 34 de ani a fost recuperat de salvamontişti în zona Cascadei Vânturătoarea

Persoana accidentată în zona Cascadei Vânturătoarea, din apropierea stațiunii Băile Herculane, a fost recuperată sâmbătă seară de către salvamontiștii din județul Caraș-Severin și adusă, în siguranță, la ambulanța care îi aștepta.

21 mai 2017, 05:51
Un bărbat accidentat de 34 de ani a fost recuperat de salvamontişti în zona Cascadei Vânturătoarea

‘Persoana accidentată este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Timișoara. Operațiunea a fost îngreunată, atât din cauza faptului că traseul în zonă este unul dificil, cât și a faptului că persoana accidentată a fost supraponderală. Salvamontiștii au reușit, totuși, să ajungă la ea și să o aducă până la ambulanță’, a declarat șeful Serviciului Salvamont Salvaspeo Caraș-Severin, Valentin Balaban.

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 17.00, un trecător a auzit strigătele de ajutor ale unui bărbat și a anunțat autoritățile. La fața locului s-au deplasat reprezentanții Serviciului Salvamont Salvaspeo Caraș-Severin, care au reușit să recupereze persoana accidentată.

22:52 Caraș-Severin: Salvamontiștii intervin în zona Cascadei Vânturătoarea, pentru recuperarea unei persoane accidentate
Salvamontiștii din județul Caraș-Severin intervin sâmbătă, de peste cinci ore, pentru recuperarea unei persoane accidentate în zona Cascadei Vânturătoarea, din apropierea stațiunii Băile Herculane.

‘Acțiunea este în plină desfășurare. Un trecător a auzit strigătele de ajutor ale persoanei, care se află în Valea Cernei, în zona cascadei Vânturătoarea. Salvamontiștii intervin în prezent pentru recuperarea persoanei accidentate. La fața locului se află deja ambulanța, care îi așteaptă pentru a-i acorda primul ajutor și pentru a transporta persoana respectivă la o unitate spitalicească’, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Serviciu Salvamont Salvaspeo Caraș-Severin, Valentin Balaban.

Cascada Vânturătoarea se află pe Ogașul Slacini, un afluent al râului Cerna.