Un bărbat din Suceava a rămas blocat într-o fântână

Un echipaj al ISU Suceava a reuşit, miercuri seara, să salveze un bărbat care a rămas blocat într-o fântână la o adâncime de zece metri după ce şi-a prins un picior între două tuburi de ciment.

16 mart. 2016, 20:19
Un bărbat din Suceava a rămas blocat într-o fântână

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată, un bărbat de 43 de ani care curăţa, miercuri, o fântână dintr-o gospodărie din comuna Volovăţ, a rămas blocat la o adâncime de zece metri după ce şi-a prins un picior între două tuburi de ciment, informează Mediafax.

Un pompier salvator, asigurat cu corzi, a coborât în fântână şi a constatat că bărbatul blocat era conştient şi cooperant.

Iniţial, s-a încercat deblocarea piciorului cu ajutorul unui depărtător hidraulic, pentru distanţarea tuburilor.

Din cauză că greutatea acestora era prea mare s-a intervenit cu un ciocan pneumatic cu care s-a decupat tubul, reuşindu-se astfel eliberarea piciorului bărbatului.

Acesta a fost apoi scos în siguranţă la suprafaţă, iar un echipaj al Serviciului de Ambulanţă i-a acordat primul ajutor medical, după care l-a transportat la Centrul de Primire Urgenţe Rădăuţi, pentru investigaţii
amănunţite şi tratament de specialitate.