Durere mare! Se pregăteau de nuntă, dar au murit într-un teribil accident. Gianina şi Andrei vor fi înmormântaţi împreună

O tragedie rutieră a avut loc marți dimineață, în localitatea suceveană Ilișești. Doi tineri au murit după ciocnirea dintre două mașini și un camion.

07 iun. 2023, 06:13

În accident  au fost implicate cinci persoane, două dintre acestea, dintr-un autoturism, au rămas încarcerate. Cele două victime încarcerate au fost găsite în stare de inconștiență și au fost extrase de echipele de intervenție.

Una dintre victime avea leziuni incompatibile cu viața și s-a declarat decesul. De asemenea, s-a declarat decesul și pentru a doua victimă căreia i s-au aplicat manevre de resuscitare.

O nouă tragedie cutremură România. Accident grav la Suceava, doi tineri de 24 şi 25 de ani au murit pe loc

Reacţii cutremurătoare după accident pe reţelele de socializare: 

”Noi aşteptăm nunta, nu aşa o veste tragică!” Ei sunt tinerii care au murit în accidentul de la Ilișești. Gianina şi Andrei s-au iubit mult şi au ales să plece împreună.

Sfârşit tragic la Ilișești pentru doi tineri de 24 şi 25 de ani. Gianina şi Andrei s-au iubit mult prea mult şi au ales să se urmeze chiar şi în moarte.”, scrie pe pagina de Facebook Suceveanul

„Dumnezeu sa va odihnească în pace, ce poate fii viata asta ca și un fir de ață Odihnă veșnică”

„D-zeu sa va odihnească în pace!!
NU îmi vine sa cred!
Prea tineri și frumoși!
Drum lin spre cer,draga Gianina Tucaliuc !
Noi asteptam nunta,nu asa o veste tragica!.
Oamenii buni, ii ia Dumnezeu lângă el…
Gianina Tucaliuc Oh doamne nu cred

Condoleanțe copii Dumnezeu sa va ierte și sa odihnească în pace Condoleanțe familiei îndurerate și multa putere, sincere regrete!

În autocamion se afla șoferul, care nu a necesitat îngrijiri medicale. Într-unul dintre autoturisme se aflau cele două persoane încarcerate, o tânără și un tânăr de 24-25 de ani, iar în cea de-a treia mașină implicată, se aflau alte două persoane, care nu necesită transport la spital.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Boroaia, și o fată de 24 de ani din Trușești-Botoșani, sunt cei doi decedați în accidentul produs marți dimineață, puțin după ora 6.00, între Păltinoasa și Ilișești.

Cei doi se aflau într-un autoturism Ford cu numere de Danemarca și se întorceau din străinătate. Acest detaliu și modul de producere al accidentului îi fac pe polițiști să concluzioneze în cadrul anchetei preliminare că șoferul, tânărul de 25 de ani, a adormit la volan.

Din primele cercetări ale polițiștilor rezultă că Andrei L, în vârstă de 25 de ani, din Boroaia, la volanul autoturismului Ford cu numere de Danemarca, având direcția de deplasare de la Păltinoasa spre Ilișești, a pătruns pe contrasens din motive necunoscute (probabil pe fondul oboselii la volan) unde a lovit inițial ușor un Audi condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Adâncata. După acest impact din lateral, Fordul a intrat frontal în vehiculul greu Iveco din sens opus, condus de un șofer în vârstă de 30 de ani, din Dumbrăveni.

Andrei , tânărul de 25 de ani, din Boroaia, și pasagera Cătălina Gianina T, de 24 de ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, nu au avut nici o șansă de supraviețuire.
Val de solidaritate pentru Apo. În 24 de ore s-au strâns peste 32 de mii de euro pentru repatrierea trupului tanărului italian decedat într-un accident în Australia. Prietenul său român a fost şi el implicat

Pompierii militari i-au găsit pe ambii încarcerați în autoturism. După extragerea din mașină, tânărul de la volan mai avea puls, a fost resuscitat, însă nu a putut fi salvat.

Tânăra avea leziuni incompatibile cu viața. Singurul aspect pozitiv al acestei drame este că celelalte trei persoane implicate în accident (două din autoturismul acroșat și șoferul vehiculului greu) nu au suferit leziuni. Ceilalți doi șoferi implicați în accident au fost verificați cu etilotestul și s-a stabilit că nu erau băuți.