Un bărbat din Vâlcea, reţinut pentru trafic de persoane şi minori

Un vâlcean a fost reţinut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea pentru trafic de persoane şi minori, în urma unei acţiuni a celor de la Crimă Organizată şi DIICOT.

24 oct. 2014, 13:56
Un bărbat din Vâlcea, reţinut pentru trafic de persoane şi minori

„Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti – S.C.C.O. Vâlcea şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vâlcea au efectuat mai multe percheziţii domiciliare în localitatea Brezoi la un bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori. În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi bani şi bijuterii din aur, dobândite în urma activităţii infracţionale. Din cercetări a reieşit că, începând cu luna octombrie 2013, bărbatul de 29 de ani ar fi exploatat sexual patru femei provenite din familii cu o situaţie materială precară, dintre care una minoră, pe Valea Oltului”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Alina Teodorescu.

Şapte persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Vâlcea pentru audieri. Cel în cauză a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori, urmând a fi prezentat magistraţilor, în cursul zilei de vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DIPI).

Citeşte şi Percheziţii la o reţea de trafic de persoane din Vâlcea