Un bărbat, găsit înecat la două săptămâni de la dispariţie

Un bărbat a fost găsit mort în râul Someş la două săptămâni de la dispariţie. Trupul a fost descoperit de echipele de la ISU la câţiva kilometri de Satu Mare. Bărbatul de 52 de ani a căzut în apă alături de alţi doi prieteni în timp ce se afla la pescuit. Doar unul dintre ei a fost salvat.

13 mart. 2017, 11:27
Un bărbat, găsit înecat la două săptămâni de la dispariţie

Un bărbat, în vârstă de circa 52 de ani, a căzut în apele Someșului în data de 26 februarie 2016, iar de atunci a fost căutat de pompieri. Cadavrul său a fost găsit de către specialiștii Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare, duminică, în jurul orei 18.30, în zona localității Oar, la câțiva kilometri de municipiul Satu Mare, potrivit presasm.ro.

În data de 26 februarie trei bărbați au căzut în râul Someș. Unul a murit, unul a ajuns la Urgențe, dar pompierii l-au mai căutat pe cel de-al treilea bărbat care a fost găsit abia duminică, decedat în apele Someșului.

Cei trei bărbați, în vârstă de 32, 48 și 50 de ani se aflau la pescuit pe maul Someșului când, potrivit unui martor, au alunecat în apă în zona Podului Galben, lângă stațiile de epurare ale Apaserv.

Citeşte şi Un bărbat de 50 de ani, găsit mort în Balta Pipera, din Voluntari