Un baschetbalist din NBA s-a sinucis după un schimb de focuri cu trupele SWAT. Povestea halucinantă a tânărului

Fostul jucător NBA Tyler Honeycutt, ultima oară legitimat la echipa Khimki Moscova din Rusia, a fost găsit mort în casa sa din California, după un schimb de focuri cu trupele SWAT.

09 iul. 2018, 09:17
Un baschetbalist din NBA s-a sinucis după un schimb de focuri cu trupele SWAT. Povestea halucinantă a tânărului

Totul ar fi pornit după ce mama lui Honeycutt a alertat poliţia pentru faptul că fiul ei avea un comportament extrem de violent. La apariţia forţelor de poliţie, baschetbalistul a deschis focul şi s-a baricadat într-un apartament. La faţa locului a venit imediat şi o echipă SWAT care a ripostat cu focuri de armă.

Trupele speciale au intrat apoi după Honeycutt, în locuinţa acestuia din Sherman Oaks, cartier din regiunea San Fernando Valley a Los Angelesului, însă l-au găsit pe acesta decedat. Potrivit poliţiei din Los Angeles, Tyler Honeycutt a murit, după ce s-ar fi împuşcat singur.

Tyler Honeycutt a evoluat în NCAA doi ani la UCLA Bruins. Și-a început cariera profesionistă în 2011, petrecând două sezoane în NBA, la Sacramento Kings. Pe lângă Khimki Moscova, el a mai evoluat în Europa în Israel, la Ironi Nes Ziona şi în Turcia, la Anadolu Efes Istanbul.