Un bebeluş a murit în elicopterul SMURD. Părinţii îi acuză pe medici de incompetenţă

Un copil de numai 8 luni din Suceava a murit de la o simplă răceală. Părinţii acuză medicii de incompetenţă. Bebeluşul şi-a dat ultima suflare în elicopter la numai un sfert de oră după ce acesta a decolat pentru a-l duce la un spital din Iaşi.

19 oct. 2016, 09:54
Un bebeluş a murit în elicopterul SMURD. Părinţii îi acuză pe medici de incompetenţă

Toată nenorocirea a pornit de la o banală răceală. Mama a dus copilul la medicul din sat, iar acesta i-a prescris un antibiotic pentru roşu în gât. La scurt timp bebeluşul a început să aibă convulsii şi a ajuns la spitalul din Suceava, unde starea i s-a agravat.

Femeia povesteşte că medicii nu s-au ocupat de copil şi i-au vorbit urât, aşa că a solicitat transferul cu elicopterul la Iaşi. Aceasta a aşteptat neputincioasă să fie şi ea luată în elicopterul care pleca la Iaşi însă nu a primit acceptul.

Disperată, a plecat cu o maşină. Pe drum însă, la 15 minute de la decolare, copilul a decedat în elicopter, iar la Iaşi femeia a primit teribila veste.

Conducerea spitalului din Suceava a deschis o anchetă. Pe Facebook s-a făcut o petiţie care a strâns deja peste 1500 de semnături.

Citeşte şi Accident grav în Constanţa: o persoană a murit şi două au fost rănite. Un elicopter SMURD a intervenit FOTO