Un bebeluş cu tumoare la creier a fost dus la medici de părinţi. INCREDIBIL ce s-a descoperit

Miracolele exista. Ele se petrec atunci cand nu ne asteptam. Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi si niciodata nu ne lasa singuri. Presa internationala semnaleaza un caz foarte ciudat. Parintii unui bebelus care suferea din cauza unei tumori la creier au dus copilul la spital pentru a vedea cum evolueaza problema medicala.

03 dec. 2015, 14:31
Un bebeluş cu tumoare la creier a fost dus la medici de părinţi. INCREDIBIL ce s-a descoperit

Descoperirea pe care au facut-o medicii depaseste granitele stiintei, scrie teotrandafir.com. Medicii au facut biopsia unei tumori cerebrale a unui bebelus. In momentul in care i-au analizat capul, nu le-a venit sa creada ceea ce au vazut.

Citeşte şi Cristina Cioran, dărâmată de durere după ce medicii i-au spus că o persoană dragă are cancer

Carissa si Matt Hatfield au asteptat extrem de fericiti nasterea bebelusului lor. Insa, la scurt timp dupa nasterea lui Paisleys, parintii au observat ceva foarte ciudat la zambetul copilasului.

„Cand incepea sa planga, ochiul ei stang nu se inchidea complet. Ramanea deschis. Atunci cand zambea, partea stanga a gurii sale nu se misca deloc”, marturisesc parintii.

Urmarile au fost confirmate de medici la scurt timp: bebelusul avea tumora la creier. Primul lucru la care s-au gandit parintii in acel moment a fost ca fetita lor nu va prinde multe zile. Fiind prea mica, numai o minune putea face ceva pentru a o pune pe picioare.

Toata familia era preocupata, iar parintii au inceput sa ceara ajutor financiar de la prieteni pentru a face ceva pentru ca Paisleys sa fie sanatoasa.

La aproximativ o luna dupa ce au strans suficiente fonduri pentru investigatii amanuntite, parintii au dus-o pe micuta la Spitalul de Copii din Cincinnati (SUA) pentru o noua biopsie. Doctorul a oferit rezultatele analizelor intr-un timp foarte scurt. Ceea ce au auzit parintii i-a socat.

Citeşte şi Minunile Papei Francisc: O fetiţă s-ar fi vindecat de o tumoră la creier după sărutul dat de Suveranul Pontif

„Nu are nicio tumora la creier. Fetita este perfect sanatoasa”, spunea unul din medici. Tumora a disparut complet, iar doctorii nu stiau cum sa explice ce anume a produs vindecarea intr-un timp atat de scurt.

Acest lucru se intampla in conditiile in care doctorii de la Cincinnati stiau foarte bine cazul si se asteptau la ce era mai rau. Acestia au fost surprinsi de miracolul produs, iar acum parintii se bucura de micuta lor, dupa ce moartea le-a trecut ca un glont pe langa ureche.