Un boss al Mafiei a fost arestat în Sicilia. El a ordonat uciderea propriei fiice

Pino Scaduto, șeful sindicatului Bagheria din Mafia Siciliană, a fost arestat după ce i-a ordonat fiului său să-şi omoare sora.

31 oct. 2017, 08:32
Un boss al Mafiei a fost arestat în Sicilia. El a ordonat uciderea propriei fiice

Pino Scaduto a vrut să-şi omoare fiica după ce a aflat că aceasta s-a îndrăgostit de un poliţist de rand înalt, ea refuzând categoric să rupă relaţia cu acesta. Drept pedeapsă, boss-ul i-a ordonat chiar fiului său, fratele fetei, să o omoare. Acesta a rost însă reticent în a-şi duce misiunea la îndeplinire, el confruntându-se deja cu o acuzaţie de crimă.

Pino Scaduto fusese eliberat din închisoare în luna aprilie, iar în corespondenţa cu exteriorul vorbea despre un anume „cadou” pe care voia să-l facă fiicei sale. După ce a fost eliberat, el i-a spus lui Scaduto Jr: „Sora ta a devenit informatoare!„. La cererea lui Pino de a o omorî pe fată, acesta a răspuns, conform unor interceptări ale poliţiei: „Nu o fac. Dacă vrei, fă-o singur! Am 30 de ani!„.

Anunţul arestării lui Pino Scaduto a fost făcut luni, de ministrul italian de externe, Angelino Alfano. „Membrii Mafiei se definesc ca oameni de onoare. Dar unde este onoarea când este ordonată uciderea propriului copil?„, a spus acesta.