Un călător fără bilet a fost bătut crunt într-o gară din Arad. Controlorul care a participat la bătaie s-a ales cu dosar penal VIDEO

Publicat: Luni, 12 Februarie 2018 23:20 // Actualizat: Marţi, 13 Februarie 2018 18:22 // Sursa: romaniatv.net

Scene de o violenţă extremă au fost filmate într-o gară din judeţul Arad. Un bărbat a fost dat jos din tren şi snopit în bătaie, ziua în amiaza mare, sub privirile înmărmurite ale călătorilor. Controlorul CFR a participat şi el la bătaie.

UPDATE: Dosar penal pentru controlorul CFR şi cei doi călători care au snopit în bătaie un bărbat, în gara Milova, din judeţul Arad. Poliţiştii încearcă în continuare să dea de urma agresorilor.

În imaginile filmate de unul dintre călători se vede cum un bărbat este dat jos din tren cu forţa, imediat ce garnitura opreşte în gara din Milova din judeţul Arad.

Bărbatul a încercat să se urce înapoi în vagon, moment în care controlorul CFR şi alte două persoane, un bărbat şi o femeie, s-au năpustit asupra lui cu pumnii şi picioarele.

În tot acest timp, niciunul dintre călătorii care priveau scena nu a intervenit să aplaneze scandalul. Bărbatul bătut a rămas inconştient la pământ, iar trenul şi-a continuat drumul.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
bataie gara calator batut CFR gara Arad
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7081
RON
23 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H