Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

Un copil în vârstă de 11 ani din Lipova, judeţul Arad, lăsat singur acasă, a ajuns la spital cu arsuri, după ce a încercat să aprindă focul în casă folosind benzină, iar flăcările s-au extins în locuinţă.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 18:09
Un copil de 11 ani a ajuns la spital cu arsuri după ce a încercat să aprindă focul cu benzină

Purtătorul de cuvânt la ISU Arad, George Pleşca, a declarat că pompierii chemaţi, miercuri după-amiază, la incendiul din oraşul Lipova, au găsit în locuinţa afectată un copil în vârstă de 11 ani, care suferise arsuri pe picioare, potrivit Mediafax.

Pompierii au alertat Ambulanţa, iar aceasta a dus copilul la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Arad.

Copilul încercase să aprindă focul în casă folosind benzină, iar flăcările s-au extins în camera în care se afla.

„S-a acţionat circa o oră şi jumătate, incendiul se manifesta în interiorul unei camere şi s-a propagat la acoperiş. A ars circa 70 la sută din acoperişul casei şi mobilierul. Ca şi cauză probabilă a incendiului este folosirea pentru aprinderea focului a unei substanţe inflamabile, întrucât minorul a încercat să aprindă focul cu benzină”, a spus purtătorul de cuvânt la ISU Arad.

Se pare că minorul fusese lăsat singur acasă.

Citeşte şi Un copil cu sindrom hemolitic uremic în formă severă, internat de urgenţă la Spitalul „Marie Curie” din Capitală