Un copilaş a intrat în COMĂ după o OPERAŢIE BANALĂ. Părinţii acuză medicii de neglijenţă VIDEO

O operaţie banală a bagat în comă un băieţel de 2 ani din Timişoara. Mai multe complicaţii au apărut în timpul unei intervenţii de extirpare a amigdalelor şi polipilor, informează România TV. Medicii se scuză spunând că problemele au fost cauzate de faptul că Denis este prea gras pentru vârsta lui. Părinţii spun însă că o greşeală a chirurgului le-a adus copilul aproape de moarte.

08 mai 2014, 19:42
Un copilaş a intrat în COMĂ după o OPERAŢIE BANALĂ. Părinţii acuză medicii de neglijenţă VIDEO

Nu vreau să pice alţi copii pe mâna lui şi să păţească ce-a păţit copilul meu. În rest nu vreau absolut nimic de la nimeni„, a spus mama băieţelului.

Femeia şi-a dus copilul la medic pentru că avea probleme de respiraţie. I s-a spus că va fi o intervenţie de rutină, iar femeia nu s-a gândit niciodată că fiul ei va fi în pericol de moarte.

Mi s-a spus că au curs nişte cheaguri de sânge pe plămâni, şi puroi. Dar se pare că el a făcut şi stop cardiac, inima i s-a oprit şi de-asta s-a învineţit la faţă„, a adăugat mama micuţului.

Tatăl îl acuză pe medic de neglijenţă şi spune că nu şi-a dat interesul pentru că nu a avut să-i dea prea mulţi bani pentru operaţie.

Citeşte şi O fată din Vaslui, în COMĂ după o operaţie de apendicită

El cred că a fost cu gândul la bani când a făcut operaţia, nu la copil„, a spus tatăl copilului.

Medicii afirmă însă că greutatea copilului a fost cauza complicaţiilor. El are doi ani şi 19 kilograme.

Acest copil este supraponderal, a avut nevoie de suport ventilator în perioada post-operatorie„, a declarat Dan Ilincariu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgenţă Timişoara.

Copilul este în continuare în comă indusă, însă medicii spun că este în afara pericolului. Părinţii sunt decişi să îi facă medicului plângere la poliţie şi la Colegiul Medicilor.

Citeşte şi Un copil de doi ani a ajuns în COMĂ după ce a luat medicamentele bunicului