Un cunoscut om de afaceri s-a sinucis în a treia zi de Paşte

Un cunoscut om de afaceri din Craiova s-a sinucis în a treia zi de Paşte, în timp ce se afla în vizită la nişte prieteni. Bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul trei al unui bloc. Nimeni nu ştie ce l-a determinat pe tânăr să-şi pună capăt zilelor.

21 apr. 2017, 09:18

Bărbatul avea 33 de ani şi era patronul unui cunoscut bar din Craiova. Acesta şi iubita lui se aflau în vizită la nişte prieteni când s-a aruncat în gol de la etajul trei.

La faţa locului a sosit imediat un echipaj de prim-ajutor.

„Acolo se afla o persoană căzută de la înălţime. Victima încă respira, însă era inconştientă. Sângera la nivelul capului şi avea o plagă la nivelul braţului drept. I s-a acordat primul ajutor, apoi a fost transportată la spital”, a declarat Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Oltenia „La noi a fost adus la ora 6.45 şi se afla în stop cardio-respirator, cu politraumatisme prin cădere de la înălţime. S-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat. La ora 8.26 s-a înregistrat decesul”, a declarat Cristina Geormăneanu, purtătorul de cuvânt al SJU Craiova, potrivit gds.ro. 

Poliţia a început cercetările, iar după mai multe audieri, s-a stabilit că este vorba despre o sinucidere.

Nimeni nu îşi explică gestul tânărului, cu atât mai mult cu cât acesta petrecuse în urmă cu doar câteva ore împreună cu iubita şi prietenii săi în barul care îi aparţinea.

Bărbatul a fost înmormântat în satul Soreni din comuna doljeană Celaru.

Citeşte şi Un subofiţer al Penitenciarului Poarta Albă a fost găsit carbonizat. Anchetatorii nu exclud varianta sinuciderii