Un director ANAF a murit după o operaţie de deviaţie de sept

Un director din Vaslui a murit după o operaţie de deviaţie de sept! Vorbim despre şeful Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, care a decedat pe un pat de spital! În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz.

27 nov. 2018, 08:56
Un director ANAF a murit după o operaţie de deviaţie de sept

Bărbatul, care avea domiciliul în municipiul Huşi, suferise în cursul săptămânii trecute o intervenţie chirurgicală pentru corectarea unei deviaţii de sept, într-o clinică din judeţul Bacău. La câteva zile după ce a fost externat, el s-a simţit rău, prezentând o sângerare puternică şi a fost dus la Spitalul Municipal ‘Dimitrie Castroian’ Huşi, după care a fost transferat la Spitalul Judeţean Vaslui şi, ulterior, la un spital din Iaşi.

‘Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă ‘Prof. Dr. Nicolae Oblu’ din Iaşi ne-au sesizat cu privire la decesul pacientului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate de reprezentanţii Biroului de Investigaţii Criminale Huşi’, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele necropsiei care vor stabili cauza decesului.