Un fost bodyguard al lui Nicu Gheară, numit consilier în Guvern. Paul Stănescu: „E treaba mea în ce mă consiliază”

Fosta gardă de corp a lui Nicu Gheară, Mihai Călin Novacescu, este consilierul personal al vicepremierului Paul Stănescu. Întrebat despre numirea lui Novacescu, vicepremierul Paul Stănescu a declarat că nu știa că Mihai Călin Novacescu ar fi fost garda de corp a lui Nicu Gheară. Mai mult, vicepremierul a refuzat să precizeze ce îl recomandă pentru acest post.

RomaniaTV.net
08 feb. 2018, 09:37
Un fost bodyguard al lui Nicu Gheară, numit consilier în Guvern. Paul Stănescu: „E treaba mea în ce mă consiliază”

Întrebat de jurnalişti în legătură cu sarcinile de serviciu pe care ar trebui să le aibă consilierul personal Mihai Călin Novacescu, vicepremierul Paul Stănescu a răspuns că „m-am sesizat şi eu din presă la ce aţi spus dvs., ca consilierul meu ar fi fost garda de corp a nu ştiu cui, nu-l cunosc pe Nicu Gheară, dar voi cerceta şi voi analiza şi voi lua o decizie în ceea ce-l priveşte. E treaba mea în ce mă consiliază”.

„Consilierii sunt pe diferite probleme pe care eu le consider importante”, a mai spus Paul Stănescu, care a infirmat că Novacescu ar avea legătură cu faptul că a renunţat la serviciile SPP. 

„Nu am nevoie de protecţia nimănui. Eu nu am nevoie de nicio protecţie. Îl cunosc de peste 20 de ani. Dar n-am fost căsătorit cu el. L-am angajat de o zi sau două. Nu i-am dat atribuţii până acum. Dacă voi constata că nu merită să fie consilier, nu va fi”, a completat Stănescu.