Un model de 21 de ani a fost găsit mort

Un model din Marea Britanie a fost găsit mort de către doi prieteni apropiaţi. Cu foarte puţin timp înainte de tragedie, le spusese tuturor că se simte extrem de singur.

12 feb. 2015, 07:01
Un model  de 21 de ani a fost găsit mort

Grant Clarey era model, salvamar și surfer în Newquay, Cornwall (sudul Angliei). A fost găsit spânzurat într-un parc de distracţii, în noaptea de luni spre marţi. Tatăl său, Jim Clarey spune că Grant iubea atât de mult viaţa încât nu va putea înţelege niciodată cum a putut recurge la acest gest.

“Tocmai ce semnase un contract de modelling şi urma să filmeze pentru un post de televiziune. Avea rol principal” , a declarat, cu ochii în lacrimi, tatăl lui Grant pentru presa britanică.

Cu puţin timp înainte de tragedie, tânărul a făcut aluzie la singurătate, într-un mesaj a postat pe Facebook: “Sătul de tot şi toate… cine are chef să iasă în seara asta să ma contacteze”.

Nici măcar prietenii de pe reţeaua de socializare nu-şi pot explica gestul lui Grant. Cunoscuţii îl ştiau drept o persoană veselă şi optimistă.

“Era extrem de atrăgător şi iubit. Avea totul. Toată lumea ştie că avea o armată de fete pe urmele lui. Incredibil… Era într-o depresie, de ceva vreme. L-am iubit cu toţii atât de mult…”, susţin aceştia.