Un nou caz Elodia. Dispariţie misterioasă a martorului-cheie, într-un caz de crimă VIDEO

Soţia bărbatului dispărut lângă Capitală a ajuns inclusiv la Ministerul de Interne pentru a cere ajutor. Asemenea dispariţiei Elodiei, Virgil Urluescu parcă a intrat în pământ.

23 mai 2017, 14:29
Un nou caz Elodia. Dispariţie misterioasă a martorului-cheie, într-un caz de crimă VIDEO

Era martor într-un dosar de moarte suspectă, dar a dispărut misterios în timp ce era la muncă pe balta Săruleşti. Soţia bărbatului se teme că cineva l-a vrut redus la tăcere. Niciun indiciu care să contureze varianta unei crime, spune Poliţia.

La o lună de la dispariţia bărbatului, în condiţii încă neelucidate, cea care l-a văzut ultima dată în viaţă nu ştie ce s-a întâmplat pe balta Săruleşti. Nu are puterea să o spună, dar crede că soţul ei şi-a găsit sfârşitul în noaptea de 25 spre 26 aprilie. A venit să ceară sprijinul chiar şi ministrului de Interne, pentru ca anchetă să scoată la iveală adevărul.

Citeşte şi Caz neobişnuit, poliţiştii caută un cadavru cu lopata. O mamă şi-ar fi omorât fiul şi l-ar fi îngropat în gradină

După câteva minute petrecute în sediul ministerului, femeia speră acum că va reuși să afle ce s-a intamplat cu barbatul ei, dacă viu sau mort. Bărbatul dispărut era martor într-un dosar de moarte suspectă şi a fost de mai multe ori chemat la audieri. Procurorii spun că el a venit de fiecare dată să dea declaraţii. Oamenii din localitate sunt revoltaţi pentru că nici acum nu se ştie cine a comis crima din primăvara anului trecut.

Oamenii din sat vorbesc despre un singur lucru în cazul lui Virgil Urluescu: crima. Nu-şi explică altfel cum de bărbatul a intrat în pământ chiar înainte de a fi nevoit să meargă din nou la audieri. Voia să meargă singur, fără patronul său care îl însoţise mereu.

Poliţiştii din Călăraşi spun că nu au până acum indicii care să contureze o crimă în cazul lui Virgil, dar se iau în calcul toate ipotezele.

Maşina de serviciu a bărbatului a fost găsită pe malul bălţii Săruleşti, dar nimeni nu ştie ce i s-a întâmplat.