Noul Nostradamus face profeţii cutremurătoare. „2016, an APOCALIPTIC. Miliarde de oameni vor pieri”

Pastorul Ricardo Salazar, considerat a fi noul Nostradamus s-a făcut cunoscut în toată lumea după ce a prezis o serie de evenimente ce ar urma să se întâmple. După prezicerile lui, anul 2016 nu va fi un an al dezastrelor naturale apocaliptice şi peste un miliard de oameni vor muri.

29 nov. 2015, 12:58

Noul Nostradamus avertizează omenirea că anul 2016 va fi un an al catastrofelor de tot felul, în urma cărora ar putea muri miliarde de oameni şi că nu este exclus să izbucnească cel de-al Treilea Război Mondial. 

Potrivit prezicerilor pastorului Ricardo Salazar, un asteroid imens va lovi Pământul, iar impactul acestuia cu planeta noastră va provoca seisme puternice pe tot globul şi peste 1,2 miliarde de oameni vor muri.De asemenea, se vor produce erupţii vulcanice extrem de puternice, foamete, conflicte armate şi chiar un nou război la scară mondială.

Noul Nostradamus spune că aceste profeţii îi vin prin intermediul „viselor, viziunilor şi a unor voci” pe care el este în stare să le audă, scrie express.co.uk.

Salazar este un avocat de origine peruană şi trăieşte în Japonia. El a rezumat în câteva puncte ce ne va aştepta în 2016:

Citeşte şi IISUS HRISTOS s-a ARĂTAT unui sfânt PĂRINTE. „Cataclismul va incepe iarna, Satana va chinui pe…”

Spre sfârşitul acestui an sau la începutul lui 2016, Europa îşi va închide graniţele pentru refugiaţi şi la fel vor face şi alte ţări de pe alte continente, inclusiv Statele Unite ale Americii, acestea aplicând chiar legea marţială.

În februarie 2016, China va ataca Japonia.

– În aprilie 2016, o stea va deveni vizibilă şi va devni tot mai mare de-a lungul nopţilor. Rusia va confirma că este vorba despre un asteroid care se va îndrepta către Pământ.

– Între 15 şi 17 mai 2016, la ora locală 02:20, în Puerto Rico, un asteroid gigantic va lovi Pământul. Impactul va fi atât de puternic, încât va provoca cutremure în toată lumea şi tsunami cum n-au mai fost. Peste 1,2 miliarde de oameni vor muri în aceste catastrofe.

Citeşte şi Profeţiile lui Nostradamus pentru anul 2016 sunt TERIFIANTE: „Conflictele armate nu mai pot fi controlate”

– Imediat după aceste evenimente, se vor produce erupţii vulcanice pe tot globul, erupţii care vor degaja cantităţi enorme de cenuşă vulcanică ce se va ridica în atmosferă şi va bloca razele solare să ajungă pe Terra, provocând un fel de „epocă de gheaţă” timp de un an şi dispariţia unor teritorii mari din California.

– În 16 iunie 2016 va izbucni Al Treilea Război Mondial, când Rusia şi China vor ataca SUA

– În 25 octombrie 2016, alianţa Rusia-China va câştiga cel de-al Treilea Război Mondial.

– În martie 2017, yenul chinez va deveni moneda globală.

– La sfârşitul anului 2018 şi începutul anului 2019, Rusia va ataca Israelul

– În 2020, Anticristul va veni pe Pământ şi va subjuga toată omenirea

– În 2023 se va produce a doua venire a lui Hristos pe Pământ şi omenirea va fi salvată.